1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlu olsun

Bafra Ticaret Borsası Başkanı Namık KİBAROĞLU, '1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü' nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Bafra Ticaret Borsası Başkanı Namık KİBAROĞLU yayınladığı mesajda, "Değerli işçi ve emekçi kardeşlerim emeğin, emektarın, alın terinin, dayanışma ve yardımlaşmanın günü olan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü coşkuyla kutluyoruz. İyiliğin, birliğin ve güzelliğin birleştiği bu gün tüm işçi kardeşlerimize kutlu olsun.

Sizin emeğiniz, alın teriniz, cefakâr ve fedakâr gayretlerinizle hizmetlerimizi gerçekleştireceğiz. Biliyoruz ki hiçbir hizmet kolay yapılmıyor. Emeğin, alın terinin her daim sembolü olan, ekonomi, sanayi, tarım alanında kısaca ülkemizin en ücra köşesinde üretime katkı koyarak nafakasını çıkaran işçilerimiz şunu çok iyi bilmelisiniz ki sizler her şeyin en iyisine layıksınız. Bafra Ticaret Borsası olarak ilimizin gelişmesi bir yıldız kent olması yönünde gösterdiğimiz çabamızın en önemli paydaşı sizlersiniz.