BORSA ÜYELERİMİZE TOBB NEFES KREDİSİ BAŞVURULARI BAŞLADI

TOBB’un öncülüğünde, Oda ve Borsalarımızın katkılarıyla gerçekleştirilen 2020 Nefes Kredisi başvuruları başladı.
TOBB Nefes Kredisi iştişare ve bilgilendirme toplantısı için Denizbank Bafra Şubesi Müdürü Evren GENGÜÇ ile Borsamız Başkanı Namık KİBAROĞLU bir araya geldiler.
Namık KİBAROĞLU Nefes Kredisi hakkında yaptığı açıklamada:
TOBB Nefes Kredisi, TOBB Üyesi işletmelerin ticari hayatlarını sürdürebilmeleri ve mevcut istihdamlarını devam ettirebilmeleri için şu günlerde önem arz etmektedir.
TOBB Başkanı M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU ve Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş tarafından atılan imzalar ile, TOBB ve 365 oda borsanın tüm kaynaklarının biraraya getirilmesiyle oluşturulan Nefes Kredisi projesini Bafra Ticaret Borsası olarak yapısal ve maddi olarak destekliyoruz ve emeği geçenlere üyelerimiz adına teşekkür ediyorum. Borsamızdan alacakları Faaliyet Belgesiyle başvurularını yapacak ve ödemeler ise, yıllık %7,5 faiz ile 2021’de aylık eşit 12 taksitle yapılacak. Kredi’de üst limit borsa üyelerimize 50 bin ile 100 bin TL arasında kredi tercihleri bulunacak ve 2020 yılı tamamen ödemesiz olacaktır.
İşletmelerimizin en büyük sorunu olan finansman katkısı projesinde emeği gecen; TOBB Başkanımız M.Rifat HİSARCIKLIOĞLU’na, Denizbank Genel Müdürü Hakan ATEŞ’e ve destek veren tüm oda ve borsalarımıza teşekkür ediyorum. Her zaman üyelerimizin yanında olduğumuzu da bir kez daha beyan eder, ramazan ayımızın sağlık ve huzura vesile olmasını temenni eder, Bafra şube müdürümüze de teşekkür ediyorum.’’dedi.
Denizbank Bafra Şubesi Müdürü Evren GENGÜÇ ise yaptığı açıklamada;
TOBB’a bağlı oda ve borsalara üye olan cirosu 25 milyon TL’nin altında olan işletmeler, üye oldukları oda ve borsalardan faaliyet belgesi alarak, 2020 nefes Kredisine başvuru yapabileceklerini, ekonomik sıkıntıların yaşandığı şu günlerde vereceğimiz Nefes Kredilerinin, üyelerimizi bir nebze olsun rahatlatmasını temenni ediyorum ve katkısı olan tüm kurumlara ve borsamız başkanı Namık KİBAROĞLU’na da teşekkür ediyorum.’’dedi.