BORSAMIZDAN İFTAR YEMEĞİ

BAFRA TİCARET BORSASI ÜYELERİ İLE İFTAR AÇTI

Geleneksel hale gelen Bafra Ticaret Borsası iftar yemeğinde tüm üyelerinin yanında, protokol üyelerini de ağırladı.

Birlik ve beraberlik havasında geçen iftar yemeğine, Bafra Protokolünden; Bafra Kaymakamı Halis ARSLAN, Belediye Başkanı Zihni ŞAHİN, AKP ilçe Başkanı Tuncay Yurduseven,Emniyet Müdürü Mustafa YİĞİT, İLçe Müftüsü İsmail ÇİÇEK, Eski Belediye Başkanı Sefer PEKER, İlçe Tarım Müdürü Ahmet Dursun, İLçe Milli Eğitim Müdürü M.Ali Katipoğlu, İlçe Sağlık Müdürü Aytaç AKIN, BAfra TSO Başkanı Göksel BAŞAR, Ziraat Odası Başkanı Osman TOSUNER,TMO Ajans Müdürü Mustafa İSPİRLİ,Sosyal yardımlaşma müdürü Hasan İRER, Büyükşehir Bafra Şube Başkanı Yakup TULUM, THK Başkanı Salih Zeki NAYIR, Musiki Cemiyeti Başkanı Namık ANARAT,

Daire amirleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri,

Bafra Ticaret Borsasında, Yönetim Kurulu Başkanlığı yapan, Rasim GULER,  Meclis Başkanlığı görevinde bulunan Muharrem AY ile ayrıca meclis ve yönetim kurullarında görev alan; Erdoğan YILMAZ,Ahmet ÖZDEMIR,Davut DURMAZ, Kıyas YURDATAPAN,  da katılarak, iftar yemeğini onurlandırdılar.

İftar yemeğine katılan misafirleri, borsa Yönetim Kurulu Başkanı Namık KİBAROĞLU ve Meclis Başkanı Mustafa ACAR’ın yanı sıra  meclis üyeleri   karşıladı.

İftar yemeği sonrası bir değerlendirme yapan, Sayın Namık KİBAROĞLU:

“Öncelikle davetimize katılan protokol üyelerine, borsamızda geçmiş dönemlerde görev alan organ üyelerimize ve değerli tüm üyelerimize şahsım ve camiamız adına, cani gönülden teşekkürlerimi sunuyorum, birlik ve beraberliğin bir örneğini burada görmenin ve mutluluğunu yaşamanın yanında, Ayrıca;

Katılımın yüksek olması ise bizleri çok mutlu etmiştir. Buradan tüm üye ve misafirlerimize şahsım ve meclis üyelerim adına şükranlarımı sunar, Ramazan ayımızın ve yaklaşan Ramazan Bayramımızın hepimize hayırlar getirmesini diler,  nice ramazan ayına ve ramazan bayramlarına birlik ve beraberlik içerisinde sağlık ve huzurlu bir şekilde kavuşmayı temenni ederim.” dedi.